Opinie

7,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,1
Komfort
7,5
Lokalizacja obiektu
7,2
Udogodnienia
7,2
Personel
7,9
Stosunek jakości do ceny
7,6

Opinie

    Joanna Ochenkowska
    it

    Ocena

    9,6
    16 maja 2018

    Domowa atmosfera

    Zepsuta lampka nocna, zepsuta jedna z rolet w pokoju, niedziałający klucz do bramki wejściowej.
    Świetna obsługa, wygodne łóżko, blisko przystanku autobusowego, duży pokój, komplet 3 ręczników dla każdego gościa.
    Dominika
    pl

    Ocena

    8,3
    15 maja 2018

    Jak za taką cenę było ok ;)

    Śniadanie niestety bardzo słabe, oczywiście na słodko, jak w całych Włochach wszystko 'wyrobopodobne': soki, masło, etc. I same 'miniprodukty' zapakowane ze sklepu.
    Bardzo czysty pokój, miła właścicielka;)
    Pawel
    pl

    Ocena

    10
    5 maja 2018

    Zdecydowanie na plus, świetny stosunek ceny do jakości.

    czysto, smaczne śniadanie, miła starsza pani właścicielka, cicha okolica, idealne warunki na szybki nocleg dla dwóch osób
    pl

    Ocena

    8,3
    25 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Małgorzata Boruch
    pl

    Ocena

    6,2
    23 kwietnia 2018

    Polecam Bergamo na zwiedzanie!

    Lokalizacja super, cena niska ale warunki za tą cene OK. Jedyny minus za nie miłą atmosferę w dniu wyjazdu. Byłam 15 minut wcześniej na śniadaniu niż pierwotnie założyłam i Pani właścicielka mocno fukała :(
    Małgorzata
    pl

    Ocena

    5,8
    31 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Lukasz_Bulka
    pl

    Ocena

    7,9
    30 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kamil
    gb

    Ocena

    9,2
    29 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Damian Szerszeń
    pl

    Ocena

    10
    25 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paulina
    pl

    Ocena

    6,7
    13 marca 2018

    Dobre miejsce na dwa/trzy dni w miesiącu ciepłym.

    Zimno w pokoju i wilgotno, ogrzewanie włączane od godziny 18, jednak rano grzejnik już był zimny. Byliśmy w marcu, nieźle wymarzliśmy.
    Smaczne śniadania, jednak codziennie to samo/bez warzyw :( Miła i pomocna właścicielka, jednak głośna. Dobry punkt na piesze wycieczki, przystanek autobusowy też blisko.
    Ewelina...
    pl

    Ocena

    10
    8 marca 2018
    .
    Perfekcyjne miejscs w doskonalej lokalizacji, szybki dostep do centrum. Właściciel jak i personel bardzo uczynny. Gorąco polecam!
    Natalia
    pl

    Ocena

    8,8
    8 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Olga
    pl

    Ocena

    10
    4 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Valentina
    it

    Ocena

    5,4
    4 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    at

    Ocena

    7,9
    16 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ievgen
    pl

    Ocena

    7,1
    7 kwietnia 2018

    It was ok :)

    only one bathroom
    Positive personal, big room and good quality of bed, simple check-in and check-out
    pl

    Ocena

    7,1
    6 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Diána
    hu

    Ocena

    9,2
    27 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mallikka
    mt

    Ocena

    8,8
    19 marca 2018

    Recommend this property

    It was a clean and warm room with private bathroom. Good wifi for free. Bus stop few minutes away by walk from the property. Owner was also nice. Approximately 15 minutes walking to a supermarket which opens 24 hrs. Recommend this property. Property not far from the centre and the bus/train stations.
    Richard
    it

    Ocena

    5,4
    19 marca 2018

    Clean, but very basic facilities. Had I read the description carefully I'd have gone elsewhere.

    Very basic. Very little choice for breakfast, and no catering for vegetarians at all. Shared bathroom, but I should have read the description more carefully. However, the hot water was warm rather than hot, and anyway took such a long time to arrive that on the first day I had a cold shower, in Bergamo in winter.... No provision of soap etc, and nobody cleaned my room at all between Friday and Sunday, when I left. Out on the street, to get in you have to fiddle with keys to open the garden gate before you even get to the main door, but since there is no lighting either on the street, in the garden or at the front door this is difficult when it is dark (after 1800) and quite disconcerting if it is raining, as it was throughout my stay. I got quite wet every time I had to get in and out.
    Very clean. The manger wanted to be helpful, and allowed me to check-in well past the advertised time when my arrival was delayed due to a traffic jam on the motorway from Milan, caused by an accident which closed the carriageway for over two hours.
Ładowanie opinii